VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Egy barátság kezdete - ezúttal Lívia és Sanyi esküvőjéről osztom meg az élményeimet.

Lívia és Sanyi! No igen! Ahogy a jegyes fotózás végén írtam is már akkor nagyon vártam az esküvőjük napját. Erre nem is kellett sokat várni, gyorsan elröppent az a néhány hét.

Líviával úgy beszéltük meg, hogy délelőtt 9,00h-kor a szépségszalonban találkozunk, ahol elkészül a menyasszonyi sminkje és frizurája. Amikor odaértem régi ismerősként üdvözültük egymást, pedig előtte még csak a jegyes fotózáson találkoztunk. No de elég sokat beszéltünk telefonon és sok-sok e-mailt váltottunk, egyeztetve minden részletet. Mielőtt teljesen elkészült megérkezett Sanyi is. Várva, hogy a fodrász elvégezze az utolsó simításokat, vagyis, hogy minden hajszál a helyére kerüljön elbeszélgettük az időt és közben lőttem a fotókat is. :)
Szeretek ott lenni a készülődésen is, mert itt még "játszó ruhában" van a menyasszony is és a vőlegény is. Szó szerint "első sorból" látom a teljes átalakulásukat, amikor tetőtől talpig ünnepivé alakulnak.


Sanyiék fejében egy pillanatra megfordult, hogy talán nem kellene Hortobágyra kimenni a kreatív fotózásra, mert a készülődés miatt volt egy kis csúszás és azelőtt oda kellett érnünk Máriapócsra - ahol a külső szertartások és a lagzi voltak megrendezve - mielőtt a vendégek megérkeznek. A távolságok miatt számolnunk kellett, hogy nem-e késünk el, de megnyugtattam őket, hogy menjünk csak ki az előre eltervezett helyszínre, mindent időben megoldunk és fogunk elkésni.

A kreatív fotózásra jött velünk Kriszti és Sanyi is, akik nagyban megkönnyítették a dolgomat. Amíg az egyik helyszínen fotóztam a Fiatalokat, addig Ők a következő helyen előkészítették a terepet. Erre nagy szükség volt, mert előkerült egy horgászfelszerelés, piknikeltünk is, amihez sok kiegészítő tartozott, Lívia és Sanyi hoztak magukkal futócipőt is, pezsgőzés is szerepelt a tervek között és Sanyi külön erre az alkalomra szerzett be egy pár piros cipőt és egy kalapot. :) Ha mindezt nekem egyedül kellett volna előkészítenem, akkor bizony sokat csúsztunk volna a máriapócsi szertartásokról. Kriszti és Sanyi ezúttal is köszönöm szépen a segítségeteket! Az utazás során pedig kicsit meg is tudtunk ismerkedni.



Ahogy a képeken látjátok Lívia és Sanyi nem mennek a szomszádba egy kis vidámságért. :) Olyan hangulatot teremtettek már a fotózás elején, hogy bizony nem mindig tudtam fényképezni, annyira nevettem.

Sanyi vérbeli horgász létére nem riadt el a békától sem, így meg is fogta a "keze ügyébe kerülőt", amit nyomban meg is csókolt.... és ahogy az a mesében szsokott lenni, Királylány, akarom mondani Lívia lett belőle. : )



Sanyi megpróbálta megúszni az esküvőt, Líviát be akarta dobni a vízbe, de nem sikerült neki. :)

Aztán békét kötöttek!

                                

                                

Néha jól esik elbújni a kíváncsi fotós szem elől és csak egymásra figyelni. :)

Ugyanakkor jól esik a láblógatás is. :)

Amíg az előző helyszíneken fotózkodtunk és bohóckodtunk, addig Kriszti és Gabi megterítettek a piknikezéshez. Lívia és Sanyi leheveredtek és indulhatott a falatozás. Olyannyira belemelegedtek, hogy Lívia meg is kóstolta a kolbászt.

                                 

Sanyi sem akart éhen maradni, Ő is bevállalta.

Az Ifjú Pár többek között mézzel is foglalkozik, így a méz nem maradhatott el az esküvőjükről sem.
Köszönet ajándékként a vendégek is mézet kaptak egy kis üvegcsében, amit a Fiatalok címkéje díszített.

A piknik után előkerültek s futócipők, kezdődhetett a sportolás. :)

                               

Mivel nem illik sportcipőben pezsgőzni indulni, ezért ismét cipőcsere történt. Biztos vagyok benne, hogy ezt a mozdulatot Lívia minden nap el tudná viselni.

A kreatív fotózás végéhez közeledve Lívia és Sanyi kibontottak egy pezsgőt, koccintottak a házasság kötésükre és az egészségükre, majd levezetésképpen sétáltak egyet.

                               

Lívia és Sanyi ezen a "rózsa szőnyegen" átsétálva vonult az anyakönyvvezető elé.

Kedvenc csoportképem. :) Lívia látható rajta a bátyjával, miközben az öccse fotózza őket.


A fotókból összeállított zenés slide show:
 
                          

 

A jegyes és az esküvői fotózás során olyan jól összeismerkedtünk Líviával és Sanyival, hogy megbeszéltük itt nem ért véget a közös fotózásunk. Már meg is van a következő téma, ahol ismét az objektívem elé állnak. :)

Nagyon örülök, hogy rám találtak és hogy ennyire jól kialakult a kapcsolat közöttünk. Ez több, mint egy közös fotózás, több, mint egy közös "munka".

Ez egy barátság kezdete! :)

Adatvédelmi nyilatkozat