VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

A debreceni kreatív esküvői fotós - Vass Attila

Miért esküvői és mitől kreatív?

Vass Attila vagyok, debreceni esküvői fotós. Talán felmerül a kérdés, miért pont esküvői fotós ... és miért nem foglalkozom oly sok minden fotózásával, mint annyian mások is, itt Debrecenben? Ez a kérdés jogos! Én azt gondolom, hogy minden fotózás típus, külön műfaj! Mindenhol teljesen mások a szempontok, mások a kritériumok! Egy fotós sok mindent le tud fotózni, de egy modellt bemutatni portfólió és portré fotóssal érdemes, egy ruha kollekciót fényképeztetni divat fotóssal, ételeket gasztro fotóssal, esküvőt pedig esküvői fotóssal. Én ebbe a témakörbe szerettem bele, ennek a pillanataira fókuszálok, erre hegyezem ki a munkám, az eszközeim ... a fantáziám! Fotós tevékenységem elsősorban Debrecenben és környékén végzem, de volt már nem egy pár, akik vidékről kerestek meg, és örömmel vállaltam a feladatot!

Esküvői fotós hogyan lehet kreatív? Ezerféleképpen! Az esküvő annyira hatalmas téma, akkora esemény, hogy ha a szép pillanatokra és az ifjú pár érzéseire érzékeny fotós örökíti meg, akkor kiváló és sokszor megdöbbentően érzelem dús képek születhetnek. Én ilyen képeket szeretek készíteni. Maximalista vagyok, mindig jobb és jobb akarok lenni, hogy az átadott képek a lehető legnagyobb hatást tegyék rátok, illetve minél inkább adják vissza életetek egyik legnagyobb napjának a pillanatait!

A kreativitás ott jelentkezik egy esküvői fotós vonatkozásában, hogy milyen helyszíneken, milyen beállításokban fotózza az ifjú párt. Észreveszi-e a környezetet, abból mennyit tud megörökíteni? A násznép tagjairól milyen képek születnek? Unalmasak, laposak, hétköznapiak lesznek, vagy képes a fotós belevinni egy kis életet? Ilyen és ehhez hasonló kérdések azok, amik megadják a választ, hogy az ideális fotós lett-e kiszemelve? Debrecen rengeteg csodás helyszínt nyújt számunkra, akár a klasszikus helyszínekről beszélünk, de az extrémebb helyszínekben is gazdag (pl: Debreceni Vidámpark, debreceni repülőtér, vasútállomás, ...stb.)

A fotósról nem csak a képei, de a felszerelése is árulkodó!

Én Nikon géppel dolgozom. Nem is eggyel, hanem egyszerre kettővel. Óriási hibát követnétek el, ha olyan fotóst kértek fel, akinek csak egy gépe van ... gondolj bele, ha a gép pont a gyűrű felhúzása előtt, a szertartás kellős közepén meghal .. mi történik? A fotós nem tud mit tenni, lemarad az esküvőtök feléről! Hirtelen még gépet sem tud szerezni! Ez a veszély mindig fennáll, ha a fotósnál csak egy gép van!

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül, forduljatok hozzám bizalommal, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeim egyikén!

 

Vass Attila
esküvői fotós

 

 

 

 

esküvői fotózás főkép
www.eskuvoifotozas-debrecen.hu
Adatvédelmi nyilatkozat