VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Jegyes fotózás Debrecenben

Jegyes fotózás: első közös fotóélmény!

A jegyes fotózás egyre népszerűbb kishazánkban is. A jegyes fotózás pár nappal előzi meg az esküvőt, egyfajta főpróbának is felfogható az esküvői fotózás előtt. Míg az esküvői fotózás kicsit protokollárisabb, addig a jegyes fotózás lazább, szabadabb és romantikusabb húrokat penget meg! Nagy szerepe van a kiválasztott helyszínnek, lehet vadregényes vagy akár szokatlan. (Tipp: Debrecen közelében van egy templom rom, de a debreceni vidámpark is remek választás lehet)

Az esküvő napja, azon kívül, hogy rengeteg szép pillanatot éltek át, valószínűleg szorongásoktól sem lesz mentes. Minden rendben lesz-e, annyi ember előtt kell majd "szerepelni" a szertartáson, nem rontjátok-e el a protokollt, a vacsoránál sem jön közbe semmi, mindenhova odaértek-e időben ... és ráadásul a fotós végig ott liheg majd a nyakatokban. Ez teljesen érthető! A jegyes fotózás elsődleges célja, hogy közvetlenebb kapcsolatot alakítsatok ki a fotóssal, kicsit ismerjük meg egymást, szokjátok a fotózást. Azon kívül, hogy készül jópár szuper kép rólatok, egy tényezővel kevesebb, ami feszengést okoz majd az esküvő napján.

A jegyes fotózás egy jókedvű, felhőtlen fotózás. Elmegyünk egy izgalmas, szokatlan helyszínre, és csinálunk néhány magazinba illő képet! Nem az a lényeg, hogy modell alkat vagy-e, hanem az, hogy kettőtökről készüljön néhány profi szemléletű civil fotó is! A képgalériában megtekinthetsz néhány jegyes fotót, hogy lásd miről is van szó!

esküvői fotózás főkép
www.eskuvoifotozas-debrecen.hu
Adatvédelmi nyilatkozat