VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Esküvői szertartás fotózás Debrecenben

A pillanat: érzelmekkel telített légkör!

Mitől lehet kreatív egy szertartás fotózás? Hiszen forgatókönyv szerint zajlik minden, a fotós elkapott pillanatokra vadászik. Hogyan tehetjük kreatívvá ezt a részt? Egy agyafúrt trükk segít ebben, amit megosztok veled ...

A helyszín adott, Debrecen házasságkötő terme, és/vagy egy kápolna, azzal sokmindent nem lehet kreatívkodni. A szertartás menete több, mint kötött, így ott sincs lehetőség erre, de akkor hol az esküvői fotózás ezen részének kreativitási mélysége?

Sokan abba a hibába esnek, hogy csak az emberekre koncentrálnak, pedig sokat elmondanak a nap ezen részéről, a résztvevő tárgyak is! Ott vannak körülöttünk, részei az eseménynek, tanúi, mégsem figyelünk rájuk oda. Őrzik a hangulatot, a pillanatot és különös jelentőséggel bírnak.

Készíteni fogok néhány olyan képet, ami legalább annyit mond arról a napról, azokról az érzésekről, amik a szertartás alatt az emberekben lezajlanak, mint az arckifejezések. Miért ne fűszerezzük meg egy kicsit a "képes dokumentációt", néhány művészi kompozícióval, ami szintén hitelesen tanúskodik a nap jelentőségéről? :)

Természetesen a központi téma az emberek, Ti, a szüleitek és a vendégek. Az esküvői szertartás alatt törnek fel a legszebb, legmélyebb érzelmek, ekkor hatódnak meg a legtöbben. A levegő megtelik valami  különleges,  de egyben rendkívül tiszta szeretettel. Fotósként része vagyok ennek, látom, de ami még fontosabb,  meg is örökítem. Titeket, nektek, értetek! A könnyes szemek, a meghatott szülők, a távolabbról szemlélő, de minden figyelmével rátok koncentráló vendégsereg, és a pillanatok .. a Csók, a szülők köszöntése és a gyűrűfelhúzás.

A szertartás talán a leghálásabb, és egyben a legnehezebb része is az esküvői fotózásnak, de a végeredmény magáért fog beszélni, ezt megígérhetem!

 

 

 

 

esküvői fotózás főkép
www.eskuvoifotozas-debrecen.hu
Adatvédelmi nyilatkozat