VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Trash The Dress (TTD) fotózás

A kimért, ceremoniális esküvő után: tombold ki magad!

A trash the dress (TTD) „műfaj” kellően őrült ahhoz, hogy Amerikából származzon! Egyes források szerint az első hivatalos trash the dress fotókat John Michael Cooper készítette 2001-ben Las Vegasban, majd az ő TTD képei terjedtek el a leginkább a Világhálón. Ő tekinthető a trash the dress keresztapjának.

A TTD lényege, hogy az esküvő után szokatlan helyszíneken, szokatlan szituációban fotózzuk a menyasszonyt ... ez még eddig teljesen normális nem? Akkor mitől extrém? Attól, hogy a fotózás alatt a ruha súlyosan károsodik, illetve akár apró darabokra szakad (innen az elnevezés: „Tedd tönkre a ruhád!”).
A TTD képeken használhatjuk az elemeket, vízbe merülős, sárban fetrengős, ruhaégetős, ruhát fotózhatunk, de tükrözhet cselekvést is, szórópisztollyal összefestékezős, rabláncon vonszolós, sárral dobálós, vörösborral leivós szuper képek is születhetnek. A fantáziát elengedjük és megszülethet az, ami a legbenső énedben szunnyad!

Évek múltán ezek a képek hatásos frissítőként szolgálhatnak az akkor már háziasszony menyasszonynak, akinek a legnehezebb pillanatokban és a legmonotonabb szituációkban is egy-két mosolyt és valóban kellemes, "laza és vagány" emléket hoz elő!

Én szívből ajánlom ezt a témát is, minden ifjú párnak, mert nem csak trendi és divatos, de felejthetetlen élményt is nyújt mind a fotózás, mind az elkészült művészi képek látványa.

esküvői fotózás főkép
www.eskuvoifotozas-debrecen.hu
Adatvédelmi nyilatkozat