VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Esküvői vacsora fotózás

Jó hangulat, vidám képek: a lakodalmas vacsora!

Eljutottunk egy újabb részéhez az esküvődnek, ahol azonnal felmerül a kérdés, hogyan lehet egy esküvői vacsorát kreatívan fotózni? Mitől lesznek ezek a képek "esküvősebbek", hogyan sugározzák majd az elkészült képek a nap csúcspontját, a lazulós, jókedvű lakodalmas hangulatot? Megfogsz lepődni a válaszon ...

Kétfajta képet kell készíteni a vacsorán ahhoz, hogy a teljes "lagzi érzést" visszaadjuk! Egyik csoportja a képeknek, amelyiken vannak emberek, másik csoportja, amiken nincsenek emberek.
Ugye, mondtam, hogy meg fogsz lepődni! Ilyen ... enyhén fogalmazva is idiótának tűnő válaszon lehet, hogy én is meglepődnék! Akkor picit bontsuk ki, és máris látni fogod, hogy miben is áll ennek a lényege!

Amikor azt mondom: olyan képek, amin emberek vannak, akkor azt nem igazán kell magyarázzam mit jelent, hiszen egy lakodalmas vacsorán nem nehéz ilyen képeket csinálni. Azonban, én az "emberek"-en nem csak néhány vendég kaotikus fotózását, vagy esetleg erőltetetten a gép elé állított csoportok fényképezését értem. Én magát a jó hangulatot szeretném megörökíteni. Ennek egyfajta speciális válfaja, a "bulifotók" néven elhíresült stílus. Ismerős igaz? Biztosan láttál már ilyen képeket, talán magad is szerepeltél már rajtuk. És hogy illik ez egy esküvőhöz? Elárulom! Járom az asztalsorokat, és egy-egy kis összeborulós, oldott, mókás csoportképet készítek a vendégekről. El sem hinnéd, mennyivel másabbak ezek a képek az unalmas, "itt a fotós, figyelj oda" képeknél. Én spontán, jó hangulatú és oldott embereket szeretnék fotózni, és hidd el, fogok is ... akár a Te esküvődőn(!) ....  amennyiben tetszik a módszerem. :)

Amikor azt mondom: olyan képek, amin nincsenek emberek, arra gondolhatsz, a fotós az üres termet akarja fotózni? Szó sincs erről. Az ételekre gondolok ilyenkor, elsősorban. A lakodalom egyik szerves velejárója a vacsora fogásai. Ezeket lehet (az én olvasatomban: kell) úgy lefotózni, hogy évek múlva is kellemesen gondoljatok vissza erre a napra ... és a jobbnál jobb étkekre. Az ételfotózás külön műfaj, nagyon nehéz és sok apróságból álló téma. Én mégis megpróbálkozok azzal, hogy az eddig szerzett tudásomat és tapasztalataimat a Te esküvődön kamatoztassam. Szeretnék olyan fotó sorozattal szolgálni, amire őszinte meggyőződésből mondod majd azt: "Ez igen, le a kalappal!". Ezt szeretném megszolgálni, ezekkel a fogásokkal, praktikákkal és módszerekkel!

Nektek csak annyi a dolgotok, hogy érezzétek jól magatokat az egyik debreceni étteremben szervezett esküvői vacsorátokon, én pedig figyelek, és fotózok!

 

 

 

 

 

esküvői fotózás főkép
www.eskuvoifotozas-debrecen.hu
Adatvédelmi nyilatkozat