VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Grácia és Viktor jegyes sorozata

Az élménybeszámolót ezúttal a az Ifjú Pár és a közöttem lévő kapcsolat bemutatásával kezdeném. : )

Először Viktort ismertem meg, sok-sok évvel ezelőtt. Közös barátaink esküvőjére voltunk hivatalosak, ami vidéken került megrendezésre. Viktor (ha jól emlékszem) már akkor is Budapesten élt és emiatt az esküvő miatt utazott ide. Debrecenből közösen utaztunk tovább a Feleségemmel és Viktorral. Én akkor találkoztam vele először, amikor beült az autóba és egész úton beszélgettünk. Vagyis főleg Viktor, aki mellett nem könnyű szóhoz jutni. : ) Szakmája miatt Ő állandóan, beszél, irányít... Elmondhatom, hogy az esküvő és a lagzi alatt elég jól összeismerkedtünk, szimpatikus fiatalembert ismerhettem meg személyében. A későbbiekben kialakult közöttünk egy baráti kapcsolat.

2013. nyarán megkeresett Viktor a Kedvesével (aznap éppen esküvőn voltam) , hogy ősszel összeházasodnak és beszéljünk a fotózás miatt. Az egyik augusztusi meleg este futottunk össze, Budapestről utaztak a vidéki rokonsághoz, így Debrecen éppen útba esett. Ők is siettek és már igazán este volt, emiatt egy játszótéri padon beszéltük meg a részleteket, ahol megismerthettem Gráciát. Kedves, mosolygós lány, aki mellett Viktor csak úgy virult és büszkén húzta ki magát. Bevallom, volt is neki miért! :)

A családommal Budapest környékén voltunk kirándulni, így előre egyeztetett időpontban elkészült a Fiatalok jegyes sorozata.

Ha kellett tudtak nagyon komolyak, romantikusak lenni.


Ha viccelődni, bohóskodni kellett akkor sem kértek segítséget: :)

                                

                                


Viktor minden bohóckodásban benne volt. :)

                                


A külső helyszínek után beültünk egy hangulatos romkocsmába, ahol Grácia és Viktor nem most fordultak meg először.


Folyt. köv. az esküvői beszámolóban. :)

Adatvédelmi nyilatkozat