VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Visszajelzések a Pároktól


Nóri és Attila

Kedves Leendő Házaspárok!

Meleg szívvel ajánljuk Nektek Vass Attilát, aki amellett, hogy kitűnő fotókat készít, nagyon jó pillanatokat kap el, emberileg is a legjobb választás, hiszen kedves, segítőkész és mindenben a lehető legjobb megoldást keresi.

A szertartások és a lagzi alatt is megörökítette a legfontosabb, legszebb pillanatokat, a kreatív fotózáson pedig szinte repült az idő, jó hangulatban telt, nem éreztük feszélyezve magunkat, Attila mindenben segített.

Az átadott anyag hibátlan, igényes munka, a slideshow-ért külön köszönet jár neki, remekül összeállította és összehangolta a zenével.
A fotókönyvet is minden párnak ajánljuk, többet ad egy albumnál.

Ne keresgéljetek tovább, Vass Attila a legjobb választás!

Sok boldogságot kívánunk Nektek!

Attila és Nóri



 



Enikő és Gergő

Kedves leendő Házaspárok!

Mint minden jegyespár Mi is időben elkezdtük az esküvőnk szervezését.
2014-ben Nővéremék esküvőjén ismerkedtünk meg Attilával és már a fotók készítése alatt eldöntöttük, hogyha Nekünk is elérkezik a Nagy nap biztosan nem lesz kérdés, hogy ki legyen a fotósunk! A képek láttán pedig biztossá vált a döntés. S miután kitűztük az esküvőnk időpontját egyből felkerestük Attilát a fotózásunkkal kapcsolatosan.

Hosszas várakozás és készülődés után elérkezett a jegyes fotózás ideje, amibe az időjárás közbe szólt, így sajnos még egy hetet kellett türelmetlenül várnunk, de aztán boldogságban és jó hangulatban telt a fotózás, melyen nagyszerű képek készültek.

Végre elérkezett a Mi Nagy napunk (melyen szintén szakadt az eső.. :D ), de szerencsére senki nem esett kétségbe (rajtunk kívül.. :D ), így ugyanolyan gyönyörű képek készültek, mint amilyenre egy szabadtéri fotózásnál számítani lehetett volna.
Ezt nagyon szépen köszönjük Attila profizmusának és kreativitásának!!

Mi maximálisan elégedettek és hálásak vagyunk Neki!!

Biztos vagyok benne, hogy most is Attilát választanánk!!"

 



 

Judit és Gergely

"Kedves Attila!

Szeretnénk megköszönni munkádat, nagyon tetszenek az elkészült képek.

Kifogástalan minőség és nagy szakértelem jellemző munkádra.

Hálásak vagyunk türelmedért és segítőkészségedért.

Mindenképpen ajánlani fogunk!

További jó munkát kíánunk!

Judit és Gergely"






Kata és Ádám

"Kedves Attila!

Szeretnénk megköszönni, hogy igazán profi munkáddal megörökítetted a mi Nagy napunkat.

Esküvői fotóst keresgélve - még az első találkozásunk előtt - honlapodon betekintést nyerhettünk munkáidba, melyek nagyon tetszettek, aztán a személyes találkozó csak még inkább meggyőzött bennünket arról, hogy Te vagy a mi fotósunk.

Kedvességed, türelmed, közvetlenséged hozzásegített minket ahhoz, hogy a lehető legtermészetesebben álljunk a kamera előtt mind a jegyes, mind a kreatív fotózás alkalmával.
Aztán eljött az esküvőnk napja, melyen olyan szebbnél szebb pillanatokat örökítettél meg, amik hűen tükrözik azt a fantasztikus érzést, mely akkor és ott bennünk élt.

Aztán megkaptuk a csodálatos fotókönyvet, mellyel sem mi, sem a családunk nem tudunk azóta sem betelni. .)

Bárki, aki fotóst keres, nyugodt szívvel ajánlunk Téged.

Munkádhoz további sok sikert kívánunk!"



 

Dalma és István

"Esküvői fotóst választani a szervezés egyik legfontosabb része. Hiszen a fotó az, ami folyton változó világunkban életünk legszebb napjának maradandó örzője.

Kimondhatatlanul örölünk annak, hogy mi az esküvői fotóink elkészítéséhez Attilát választottuk! Hogy miért? Amellett, hogy mindig nagyon segítőkész és kedves volt, általa a fotózás napja. mitől annyira tartottunk, egy vidám és szintén maradandó jó hangulatú kirándulás lett.

Ennél többet azt hiszem felesleges írnunk, hiszen a képek magukért beszélnek...

Csak egy jó tanács: ne gondolkozz, foglald le te is Vass Attilát, mert így biztosan Neked is csodás képeid lesznek. :) "






Évi és Zoli

"Kedves Attila! :)

Először is szeretnénk megköszönni a csodás képeket, amiket Rólunk készítettél. Életünk legjobb döntése volt, hogy Téged bíztunk meg az esküvői fotók készítésével.

Az esküvő előtt hosszasan kerestük a számunkra megfelelő fotóst, aztán rátaláltunk a honlapodra..... Már akkor tudtuk, hogy Te leszel a mi fotósunk. :) A személyes találkozót követően már biztosak voltunk abban, hogy egy profi fotóst sikerült találnunk.

A jegyes fotózás előtt nagy izgalomban voltunk, hiszen ez a fotózás egy nem mindennapi dolog az ember életében. Az első néhány elkészült kép után már teljesen feloldódtunk, nagyon jól összeismerkedtünk egymással, sok mindent megtudtunk egymásról, amihez nagyban hozzájárult a közvetlenséged, a kedvességed és a türelmed.

Mindezek után már alig vártuk a kreatív fotózást, ahol már barátként üdvözölhettük egymást. :) A szinte egész napos fotózás nagyon jó hangulatban telt, nagyon élveztük minden egyes percét, ami a fotókon is visszatükröződik.  :) Gyönyörű képek születtek!!!! :)

Bátran kijelenthetem, ami köztünk az első pillanatban kialakult a szimpátia és a bizalom. Az ember ez alapján választ orvost, ügyvédet, bankárt.............. és fotóst.

Emlékszel?

Adtad és vártad az ötleteket, együtt éltél a templomi szertartással, velünk együtt lélegezve érezted, láttad a legszebb pillanatokat, melyről a képek olyan nagyon egyszerűen és tisztán beszélnek. Az ember nézi és még talán érzi a fű illatát, hallja a madarakat, a templomi orgonát, átéli a perceket újra és újra. Ezek emlékek......

Bemerészkedtél vigyázva, ám mégis nyíltan, jókedvűen, mégis határozottan, nagy tisztelettel és alázattal a munkád iránt abba a feszített iramú, izgalmakkal, félelmekkel teli gyönyörű délutánba, ami annyira jellemezte, meghatározta ezt a napot.

A profi módon elkészített több száz fénykép igazi kincs számunkra. Felbecsülhetetlen, hogy a képeket nézegetve bármikor újra átélhetjük a nagy nap legszebb pillanatait!

Nagyon köszönünk Neked mindent, és nem kérdés, hogy a fontos eseményekre Téged fogunk hívni!

Puszi,
Évi & Zoli"





Kata és Ákos

"Még egyszer szeretnénk megköszönni a lelkiismeretes és profi munkádat!

A képekkel egyszerűen nem tudunk betelni! Már az első találkozásunk után éreztük, hogy jól választottunk. Ez pedig a jegyes fotózás után biztossá vált. :) Mivel ekkor még képeket nem láttunk, inkább a hozzáállásod és a személyiséged miatt.

Aztán most, hogy megkaptuk az összes anyagot őszintén mondom, hogy minden várakozásunkat felül múltad! :) Minden pontosan olyan, ahogy elképzeltük. A kutyás képekért pedig külön köszönet, ugyanis ezzel egy álmunkat váltottad valóra!!! :)

Köszönjük Attila!"

 



Kriszti és Sanyi

"Kedves Attila!

Először is szeretnénk megköszönni Neked mindazt a kedvességet, türelmet és profizmust, amivel hozzájárultál ahhoz, hogy a mi nagy napunk tökéletes legyen!
A kreatív fotózáson és az esküvőn megörökített fotók nézegetésével minden nap visszahozod nekünk és szeretteinknek azt a napot, amire annyit készültünk és olyan jó érzéssel gondolunk rá. A képekből összeállított slide-show-val és a csodálatos fotókönyvvel pedig megkoronáztad mindezt!

Már a bemutatkozásnál és a részletek megbeszélésénél mindketten tudtuk, hogy jól döntöttünk! Megismertünk és megszerettünk, mint ember, megbíztunk benned, a munkádban, mint fotós!!!
Kedves, jólelkű, lelkiismeretes, segítőkész ember vagy, fotósként pedig ezekhez a tulajdonságaidhoz hozzájárul a rugalmasság, kreativitás, precizitás és a profizmus.
... és az esküvőnk így lett kerek egész!!! :)

Nagyon jól éreztük magunkat a fotózások alkalmával, amellett, hogy hagytál minket egy kicsit 'kibontakozni', megélni a pillanatot a különböző beállításokkal, mindig volt ötleted, hogyan tudjuk még tökéletesebbé tenni.
Annak ellenére, hogy az időjárás nem igazán kedvezett nekük, a fotókönyv lapozgatásával mindez elhalványul és azt gondoljuk, hogy ennek így kellett lennie, ez így volt jó. :)

Bárki esküvői fotóst keres, nyugodt szívvel fogunk ajánlani Téged!

Még egyszer köszönjük!

Kriszti & Sanyi"

 



Jutka és Csabi

"Az esküvőnkhöz Balmazújvároshoz közeli fotóst kerestünk.
Attilát nem ismertük korábbról, így egy kicsit izgulva vártuk az első találkozást, ahol a részleteket beszéltük meg. Nagyon hamar eloszlott az összes aggodalmunk, kételyünk.
Attilában egy kedves és profi fotóst ismertünk meg, a bemutatásra hozott munkái is az első pillanatban meggyőztek minket, mert ötletes és személyes volt minden kép, ahol előjöttek a párok személyiségei, kicsit mindegyik más volt.

A kreatív fotózásunk egy nappal az esküvő előtt volt, a nagyon rossz idő ellenére is oldott hangulatban telt. Attila hagyott érvényesülni minket és az ötleteinket, tanácstalanság esetén
azonban mindig volt javaslata egy háttérhez vagy beállításhoz, figyelt a részletekre.
Az
időpontokkal is alkalmazkodott hozzánk, sok munkája ellenére, ami egyáltalán nem érződött a fotózás során.
Az előkészületektől kora hajnalig végigkísért minket, viszont észrevétlen is tudott maradni, emiatt készültek szívünknek nagyon kedves pillanatképek, melyeket egy beállított fotó nem tudna így visszaadni.

A fotókkal nagyon elégedettek voltunk, a rokonság már tűkön ülve várta őket és mindenkinek nagyon-nagyon tetszett a végeredmény.
Ami még teljesen elvarázsolt bennünket (és a családot is), az a fotókönyv. Sokkal jobb lett, mint amilyeneket korábban láttunk, igazi minőségi munka.
A DVD-t is szép tokban, egyedileg nyomtatottan kaptuk, amit még sok-sok év múlva is úgy tudunk kézbe venni, hogy erre a csodás napra fog emlékeztetni bennünket.

Köszönjük a csodás munkádat, reméljük Te is jól érezted magad velünk a nagy napon. :)

Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani Attilát bárkinek, biztosan nem fognak csalódni.

Jutka és Csabi"





Kriszta és Béci

"Kedves Attila!

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, igazán jól sikerültek a fotók, a slide-show és a fotókönyv is, nagyon-nagyon tetszik mindegyik.

Kevés olyan kedves, segítőkész, alkalmazkodó és empatikus embert ismerek, mint akit a személyedben megismertünk.

Nagyon köszönünk mindent, a további munkáidhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!"





Niki és Peti


"Mint a legtöbb jegyes pár, mi is időben elkezdtük az esküvőnk szervezését. Az élet úgy hozta, hogy a nagy szervezkedés közben másik fotóst kellett keresnünk, így találtunk Attilára és Erikára. A választásunknál fontos szempont volt, hogy olyan személyt kerestünk, aki megtalálja mind a meghitt, mind a vidám, mókás pillanatokat egyaránt. Az elkészült képek alapján kétség sem fér hozzá, hogy ez maximálisan sikerült.

A jegyes fotózás előtt kicsit izgultunk, mert nem vagyunk hozzá szokva ahhoz, hogy a figyelem csak és kizárólag ránk irányuljon, és soha nem fényképezett még minket profi fotós. De Attila és Erika közvetlen, megnyerő személyisége azonnal megnyugtatott minket és pillanatok alatt oldódott a hangulat. Egyszerűen éreztük, hogy jó kezekbe kerültünk.

Ezek után már alig vártuk a kreatív fotózást. Bár az időjárás nem szegődött mellénk, de ez egyáltalán nem szegte sem a mi, sem Attiláék kedvét, így a fotózás röpke 4 órásra sikerült. A képeket látva úgy gondoljuk, hogy Attila és Erika belőlünk is, és a környezetből is kihozta a legjobbat és olyan képek készültek, amikre sok-sok év múlva is örömmel fogunk tekinteni.

A képeket gyönyörű, díszdobozos DVD-n vehettük át, amely mellett egy gyönyörű fotókönyvvel és slideshow-val is gazdagodtunk.

Köszönjük Nektek ismételten a munkátokat és mindenkinek bátran ajánlunk Titeket!
Ezt megígérjük. :)

Niki és Peti"





Niki és Zoli

"2013. augusztusában döntöttük el, hogy következő év júniusában szeretnénk összeházasodni. Gödöllőn élünk, de debreceni születésűként nagyon szerettem volna, hogy a boldogító igent szülővárosomban mondhassuk ki. Szervezés és keresgélés során véletlenül bukkantunk Attilára. Megnyerő honlapját olvasva éreztem, hogy a fotózással kapcsolatos kérdéseim többségére már választ is kaptam. Kedvesemmel eldöntöttük, hogy egyedi és különleges fotósorozatot szeretnénk készíttetni. Sajnos Párom nem tudott  leutazni az első személyes találkozónkra, de mondta, hogy ha a szimpatikusnak találom Attilát, kérjem fel őt esküvői fotósunknak. Beszélgetésünk során örömmel tapasztaltam, hogy nem siet, készséggel válaszol kérdéseimre. Hosszasan elbeszélgettünk a lehetőségekről.  Örültem, hogy Attila nyitott az ötleteinkre, elképzeléseinkre.

Jegyes fotózásra Attila a párjával, Erikával érkezett hozzánk Gödöllőre. Ezen a verőfényes májusi napon négy városban jártunk, melyek számunkra kellemes emlékeket idéznek. Gödöllői Kastélynál, ahol még a fotózás kezdeti izgalmai miatt komolyak nem tudtunk lenne, a Halászbástyánál, ahol a kapcsolatunk legelején még csak ábrándozgattunk összefonódva, hogyan alakul közös jövőnk, a szentendrei szűk kis utcában, ahová a hétköznapok forgatagából is szívesen kimegyünk a legfinomabb lángost enni és Vácra, ahová minden év szeptemberében visszamegyünk romantikázni, gesztenyét szedni. Nagyon hangulatosra és színesre sikerültek a képek. Ezt követen a jegyes fotósorozat megtekintésekor bizonyossá vált, hogy jól döntöttünk, amikor Attilát választottuk.

Kreatív fotózásunk az esküvő előtt két nappal történt. Azon reggelen nagyon korán ébredtünk, kb. 500 km állt előttünk. Hollókőn kezdtünk, ahová nagyon szívesen járunk vissza, Eger Szépasszony-völgy ahová minden évben egy este engedünk a finom nedű csábításának, (előzőekben nem is gondoltuk, hogy sikerül olyan fotóst találnunk, aki még ide is elkísér bennünket) és Hortobágy, ahol egy igazi „alföldi kislányról” fotó kell, hogy készüljön. :)
Attila portfóliójában a hortobágyi fotókat látva én is beleszerelmesedtem a naplementés képekbe. Sajnos azon a csütörtöki napon mikor jöttünk haza Egerből felhők takarták el a naplementét, de csodásan elkapott pillanatokat örökített meg Attila rólunk a Kilenclyukú hídnál lévő stégnél, ahol a békák koncertjének zenéjére keringőztünk.  Itt ajánlotta fel Attila, hogy szívesen visszajön velünk vasárnap este elkészíteni az elmaradt naplementés felvételeket. Szombaton ismét több helyszínen készültek fotók, melyek visszaadták mind azt az érzést, amit ezen a jeles napon átéltünk.

Köszönjük Attila a türelmedet, kitartásodat és azt, hogy valóra váltottad elképzeléseinket! Igazi élmény volt a fotózás! Gyönyörű képeidet nézegetve, évek múlva is boldogan fogjuk visszaidézni a közösen eltöltött néhány nap kellemes hangulatát.

Üdvözlettel: Niki & Zoli"





Anikó és Csaba

"Amikor röpke másfél évvel ezelőtt elkezdtük szervezni az esküvőnket, abban biztosak voltunk, hogy a fotós személye csak is a család barátja lehet. Úgy gondoljuk nagyon jól döntöttünk! A képeink gyönyörűek, annyira büszkék vagyunk rájuk! Amikor elkészültek a jegyesfotók, napokig nézegettük, már akkor tudtuk, hogy az esküvői képeink szuperek lesznek. Sőt, már a fotózás alatt tudtuk! Egy hihetetlenül kedves, segítőkész, ember vagy! Az egész fotózás nagyon könnyed hangulatú volt, semmi feszélyezettség, semmi ide-oda beállítgatás, természetellenes pózok! Imádtuk!

Aztán amikor eljött a Nagy Nap és százezer dolog volt a fejünkben amin izgulhatunk, nem kellett azon rágódnunk, hogy jók lesznek-e majd a képeink! Nagyon jó beállításokat találtál ki, és gazdagítottad esküvőnk örökre megmaradó emlékképeit. Jó visszaemlékezni rá, mert annyira szervezett és zökkenőmentes volt. Valahogy azért volt jó érzés Nekünk, mert végig úgy éreztük, hogy akik azon a napon, majd estén "értünk" voltak, azt a tökéletességet hozták ki magukból, mintha a saját esküvőjükön lettek volna. Nem tudnánk kiemelni egy olyan momentumot sem ami a leg-leg-leg lett volna, mert mindegyik az volt. Mint egy jól megrendezett Oscar-gyanús film. Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked Attila a ránk fordított sok-sok figyelmet, időt és törődést, ami minden részletre kiterjedt. Mindig töretlen mosollyal fogadtad kéréseinket, amiért nem tudunk elég hálásak lenni. Az esküvőnk életünk legszebb napja volt, amihez nagyban hozzájárult a nagy szíved, szakmai tudásod, odaadásod. A fotózás alatt nem mondogattad, hogy ide- vagy oda tartsam a kezem, a fejem, a ruhám.... Te csak álltál a háttérben, hagytad, hogy jól érezzük magunkat, és közben olyan képeket készítetél, amitől az állunk is leesett! Különösen szeretjük az elkapott pillantokat, azt, hogy a képek tele vannak élettel, és hogy a meseszép fotókon MI vagyunk!

Amit szerettünk volna viszont látni a képeken azt megkaptuk, olyanok a fotók mint amilyenek Mi vagyunk és szerintünk ez a lényeg!

Büszkén mutatjuk meg mindenkinek a képeket és teljes őszinteséggel fogunk Téged ajánlani, akik fotózás kapcsán kérnek Tőlünk segítséget és a leendő Pároknak is!  Mégegyszer hálás köszönet mindenért!"





Rita és Zsolti

"Kedves Leendő Házaspárok!

Szinte napra pontosan egy évvel az esküvő előtt kezdtük el szervezni esküvőnket. Gondolom, mint mindenki másnak a vőfély, zenész, étterem után a fotós személye is nagyon fontos, tehát nekünk is.

Amint elkezdtük keresgélni az interneten az esküvői fotós személyét, hamar rátaláltunk Attilára! Először a Facebook-oldalát néztük, majd a honlapját is végig olvastuk, már akkor, ismeretlenül is szimpatikus volt és el is döntöttük Nekünk Ő lesz az esküvői fotósunk!

És így is lett! Igazából egyikőnk sincs hozzá szokva, hogy fotózzanak minket, aztán a jegyes fotózás előtt volt egy kis izgalom. De hamar elmúlt, mert Attila nagyon jól kezelte a helyzetet. Mintha nem is fotózáson lettünk volna, jókat beszélgettünk, nevettünk. Hihetetlenül jó képek készültek, és már itt tudtuk, jól választottunk!

A Nagy Nap is elérkezett, őszintén szólva a jegyes fotók után, már egyáltalán nem volt bennünk kérdés, hogy vajon jók lesznek-e a képek? Szóval semmi idegeskedés, feszültség, izgalom nem volt bennünk. Itt is nagyon jó hangulatban telt a fotózás. És a végeredményt látva egyszerűen gyönyörűek lettek a képek. Minden képen valóban mi vagyunk, nincs semmi mű beállítás, agyon retusált képek, hanem csak mi! A slide show is nagyszerű lett. A fotókönyv pedig lenyűgöző, mint egy mesekönyv!

KÖSZÖNJÜK NEKED ATTILA! NAGYON HÁLÁSAK VAGYUNK!

Mi nyugodt szívvel fogunk ajánlani bárkinek! Ha most kezdenénk, akkor is Téged választanánk, ez biztos!

 

Attila, Veled még biztosan találkozunk, ha hamarabb nem két év múlva! J


 



Kriszti és Gabi

 

"Egy különleges fotózás élményei

Majdnem három hónap telt el a számunkra „nagy nap,” az esküvőnk óta. Ezt az eseményt minden pár szeretné emlékezetessé tenni és pillanatait boldog percekként átélni. Ám amikor a történések forgatagában vagyunk, talán még nem tudjuk így értékelni. Később, amikor a fotóalbumot nézegetjük, amely feleleveníti ezeket a pillanatokat, örömmel nosztalgiázunk.

Mivel későn kezdtük el a szervezést, sietnünk kellett a foglalásokkal. Attilát tavaly augusztus óta ismertük, hiszen ő volt közeli családtagjaink, Lívia és Sanyi esküvői fotósa. Munkáját és hozzáállását látva már akkor eldöntöttük, hogy majd egyszer mi is őt kérjük fel. Ragaszkodtunk hozzá, ezért áprilisban az anyakönyvvezető után rögtön vele egyeztettünk időpontot. Nem fogadtunk videóst, de nem is bántuk meg, mert amellett, hogy Attila nagyon szép képeket készített, a fotózás is kellemes, jó hangulatú volt.

Augusztusban volt a jegyes fotózásunk a Vekeri-tónál. Először nagyon izgultunk és zavarban voltunk, hiszen a beállított fotózás nem mindennapi helyzet. Szerencsére hamar feloldódtunk, s Attila nagyon kedves, türelmes volt. Nagyon jó ötletei voltak a beállítást illetően, emellett vevő volt a mi kéréseinkre, elképzeléseinkre. Figyelmes volt, elkapta az apró mozdulatokat is, így sok természetes, őszinte kép született. A fotózás során jól éreztük magunkat, sokat nevettünk. A jegyes képeket látva egyáltalán nem izgultunk a menyasszonyi-vőlegényi képek miatt.

Sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk az esküvői kreatív fotózáson, így a szabadban kevesebb kép készült. Helyszínnek az álmosdi Kölcsey Múzeumot választottuk. A hangulatos kis parasztház, szép kertje, borospincéje, kemencéje és szobabelsői jó ötleteket adtak. Az ünnepi, nagy ruha már kevésbé volt kényelmes, kicsit nehezebb is volt természetesen viselkedni. A jó hangulat azonban nem maradt el, s Attila szép, kreatív munkájának köszönhetően a feszélyezettség nem látható a képeken.

Szeptember 13-án, szombaton jött el a várva várt nap. Itt már inkább az események nyomon követésén volt a hangsúly. Attilát a felesége, Erika is elkísérte, aki szintén nagyon segítőkész volt mindenben, illetve ketten több szemszögből fényképeztek dupla jó ötlettel. Felvették a készülődés, a vendégfogadás, a polgári és egyházi szertartás, a vacsora előtti programok momentumait, s a vendégekkel szintén készítettek csoportos képeket. Mi csak az alap csomagot kértük Attila fotózási szolgáltatásából, mégis ott maradtak a szertartás utáni, vacsora előtti pillanatok megörökítésére, amiért nagyon hálásak voltunk.

Nagyon elégedettek vagyunk az Attila által készített szép képekkel, felülmúlta az elvárásainkat. Emellett magánemberként is nagyon segítőkész volt, például az esküvő előtt ő szerkesztette meg nekünk a kis köszönőajándékokra szánt feliratos, képes matricát.

Mindenképpen szokatlan, főként különleges élmény, ha az embert alkalmi ruhában, különleges alkalommal fotózzák. Az élmény maradandó, a megörökített emlék felejthetetlen. Ha minden olyan simán és megbízhatóan menne, mint a fotózás, nem kellene úgy izgulnunk.

Ha újra kellene választanunk vagy egy másik fontos eseményhez fotóst keresnünk, ugyanígy döntenénk.

Köszönettel:
Kriszti és Gabi"


 



Melinda és János

"Kedves Jegyespárok!

Garantáljuk, jó helyen jártok! Ki e honlap tulajdonosát választja, bizton állítjuk, hogy gyönyörű képeknek lesz tulajdonosa.

2013. augusztusában döntöttük el, hogy pontosan 1 év múlva összeházasodunk. Törekedtünk arra, hogy minden tökéletes legyen, mindenki jól érezze magát.

Fontos! Aki jó helyszínt, vőfélyt, zenekart, fotóst szeretne, kezdjen el időben keresgélni. Bár ha ránk hallgattok a fotóst már megtaláltátok.
A fotóst kiválasztanunk nem volt nehéz. Kaptunk egy ajánlást, megnéztük a honlapját és találkozót beszéltünk meg Attilával. A találkozás alkalmával szerződést is írtunk. Az "Egész napos fotózás" csomagot választottuk, mely tartalmazza a jegyes és kreatív fotózást különböző helyszíneken, a készülődés fotózását, a polgári és egyházi szertartás fotózását és az esti, éjszakai események fotózását.

Már a jegyes fotózás alkalmával, melyre Attila kedvesét, Erikát is hozta, jó baráti és munka kapcsolat alakult ki közöttünk, pedig eddig nem voltunk fotó alanyok. És az általuk készített képek magukért beszélnek!!! Olyan pillanatok lettek, és úgy megörökítve, hogy azt az ember számtalanszor szívesen nézegeti.

Köszönjük Erika és Attila, hálásak vagyunk!"





Lívia és Sanyi


"Egy barátság kezdete

Mint a legtöbb házasulandó pár, mi is időben elkezdtünk fotóst keresni, de sajnos az esküvőnk előtt valamivel több mint 2 hónappal csalódnunk kellett az általunk választott fotósjelöltben (nem szándékozott "használható" bizonylatot adni az előlegről, így abszolút bizalmunkat vesztettük). Ekkor hallottunk Attiláról és meg is találtam a honlapját valamint az elérhetőségét. Szerencsére az esküvőnk napján épp szabad volt még. :)

Mi elég nehézkes helyzetben voltunk a párommal, ugyanis egy pár éve Győrbe költöztünk, de az esküvőnket otthon, Szabolcs megyében tartottuk, ezért az esküvői fotókat is a környéken szerettük volna, ha elkészülnek. Mivel csak ritkán megyünk haza, telefonon beszéltünk meg minden részletet Attilával. Én már az elején elmeséltem Attilának a másik fotóssal a rossz tapasztalatunkat, amin ő igen csak meglepődött, hisz alapfeltételnek tartotta ő is, hogy számla készüljön mindenről. Igazán rugalmasan és "türelmesen" kezelte a távollétünket, hisz egészen a jegyes fotózásig nem is találkoztunk személyesen (emailen és telefonon tartottuk a kapcsolatot, így beszéltük meg az elképzeléseinket is).

A jegyes fotózásunk legalább olyan klassz élmény volt, mint később az esküvői fotózás. Ajánlom minden házasulandó ifjú párnak, hogy próbálja ki, nagyon jól oldotta az esküvő előtti aggodalmainkat, a feszültséget. Soha nem fényképezett még előtte profi fotós sem engem sem a páromat. A párom nyaggatott is miatta, hogy "muszáj nekünk jegyes fotókat készíttetni?"...de később szerintem Ő jobban élvezte mint én :) Első perctől kezdve oldott volt a hangulat, Attila nagyon kedves és figyelmes volt velünk. Minden ötlet érdekelte, mindent kipróbáltunk, amit csak szerettünk volna. Igazán egyedi, kreatív beállításokat talált ki, amiket a képeink abszolút tükröznek. Ami számunka még nagyon pozitív volt a fotózás során, hogy Attila sehova nem sietett, minél több helyszínt próbált ajánlani, nem arról szólt a fotózás, hogy gyorsan egy fél óra alatt zavarjuk le. A mi jegyesfotózásunk 3 és fél órásra sikerült. Utána meg is jegyeztük, hogy nem lehet könnyű a modellek élete... :))

A páromnak a jegyes fotózás után úgy belendült a fantáziája a kreatív fotózást illetően, hogy nem győztük beszerezni hozzá az eszközöket (piros cipő, kalap, piknik kosár stb stb) :) Attilával is gondosan átbeszéltünk mindent, hogy hogyan is tudnánk mindezt megvalósítani...Mindenre vevő volt és szerintem örült is egy kicsit annak, hogy ennyire készülünk a fotózásra.

A jegyes fotózás után egy hónappal elérkezett az esküvőnk napja. Mi a Nagy napon kértük a fotózást....én ezt a megoldást is csak ajánlani tudom, hiszen ez a nap hajnaltól-hanjalig csak a miénk volt!!! Korán reggel a fodrásznál kezdtem, ahol Attila türelmesen várt és leste a "kreatív alkalmakat". Majd folytatódott a fotózás a készülődéssel a lakásban. Nekünk mindig nagyon tetszettek a készülődési mozzanatok megörökítése, ami nálunk is nagyon ízlésesen sikerült.
Hortobágyot választottuk fő helyszínünknek. A képek megnézése után mondanom se kell, igazán egyedire sikerült a képek...a béka megcsókolásától az ostorozásig minden volt....Nagyon jól összetudtuk hangolni Attilával az ötleteinket, mindenben segített, hogy megvalósítható legyen.
A legjobban a piknik része tetszett....Vittünk kolbászt is, és az az igazság, hogy eléggé meg is éheztünk....amikor a kezembe fogtam a kolbászt, Attila félve meg is kérdezte, hogy igazából is beleakarok harapni? :) Persze!!! Ez a nap a miénk!!!! Az egyik közeli csárdából még pezsgős poharat is kértünk....Nagyon jó hangulatban telt az egész napunk, és ennek nagy részét Attilának köszönhetjük!!!

Ezután egy órás utat tettünk meg az esküvőnk helyszínéig, ahol remek pillanatokat örökített meg Attila. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a képeinkről.

Amit elfelejtettem megemlíteni, hogy mi videót nem is kértünk, mert úgy gondoljuk, hogy egy szép kép, sokkal többet mond rólunk, főleg azoknak, akik amúgy is ismernek minket! Ez sikerült! Tényleg önmagukért beszélnek a képeink!!!!!! A kisvideónk pedig leírhatatlan lett!
Készített nekünk Attila egy gyönyörű fotókönyvet, ami nagyon egyedi lett és gyönyörű! Csodálatos kivitelezésben kaptuk meg hozzá az esküvői fotókról, a jegyes fotókról és a slide-showról a dvd-t.

KÖSZÖNJÜK ATTILA!!! Szívből örülünk, hogy a sors hozzád vezetett és megismerhettünk!!!

Mi már keressük az alkalmat a következő fotózáshoz (szerintem a kismama fotók lesznek azok)! :)

puszi: Lívia & Sanyi
"

 



Xénia és Peti

"Attila honlapjára úgy bukkantunk, hogy a debreceni esküvőhöz helyi fotóst kerestünk. Nem ismertük korábbról, és nem volt személyes referenciánk sem, így egy kicsit izgulva vártuk az első találkozást, ahol a részleteket beszéltük meg. Nagyon hamar eloszlott az összes aggodalmunk.

Attilában egy kedves és profi fotóst ismertünk meg, a bemutatásra hozott munkái is az első pillanatban meggyőztek minket.

A jegyesfotózás így már oldott hangulatban telt, Attila hagyott érvényesülni minket, és az ötleteinket, tanácstalanság esetén azonban mindig volt javaslata egy háttérhez, vagy beállításhoz.

Az esküvőn gyakorlatilag már régi barátként üdvözöltük. A templomtól késő éjjelig/kora hajnalig végigkísért minket, viszont észrevétlen is tudott maradni.
A fotókkal nagyon elégedettek voltunk, lényegesen többet rendeltünk meg a tervezettnél.
Ami még teljesen levett a lábunkról, az a fotókönyv, sokkal jobb lett, mint amilyeneket korábban láttunk. 

Nyugodt szívvel tudjuk Attilát ajánlani bárkinek, nem fognak csalódni."

 



Adrienn és Laci

„Amikor Lacival belevetettük magunkat az esküvőszervezésbe, abban egyetértettünk, hogy nem „hagyományos, műtermi” képeket szeretnénk készíttetni a nagy napunkról. Viszont hogy fogjuk megtalálni azt a fotóst, aki nemcsak szép képeket készít rólunk, de aki előtt el tudjuk engedni magunkat és kölcsönösen is szimpatikusak vagyunk egymásnak?

Közeli és távolabbi ismerősök, nemrégen esküdt párok mind-mind ajánlották a fotósukat, ám mi úgy döntöttünk, hogy kockáztatunk, a szerencsére (és az internetre) bízzuk magunkat. Így találtunk rá Attila weboldalára, ami nagyon meggyőző volt számunkra, így gyors személyes találkozó következett. A találkozón nyilvánvalóvá vált, hogy a szerencse mellénk szegődött, Attila kedves, megnyerő személyisége meggyőzött minket arról, hogy felesleges tovább keresnünk, megtaláltuk a fotósunkat.

A jegyesfotózásra még nagy izgalmakkal készültünk Lacival, hiszen egyikünknek sem volt még része ilyenben, de Attilának hála hamar feloldódtunk, s másnap már nagy örömmel válogathattunk a szebbnél-szebb képek közül.

Ezek után már alig vártuk a kreatív fotózást, melyre a március közepi nagy havazás után, a noszvaji kastélyban került sor, ahova zokszó nélkül, örömmel jött velünk. A képeket látva úgy gondolom, hogy Attila belőlünk is és a környezetből is kihozta a legjobbat és olyan képek készültek, amikre évek múlva is örömmel fogunk tekinteni, felidézve az esküvőnket megelőző izgalmas napokat. Köszönjük neked és további sok sikert a munkádhoz!”


 



Grácia és Viktor

"A napokban megnéztük Attila beszámolóját az esküvőnkről. Bár sokakkal beszéltünk, még többen gratuláltak és igazán remek visszajelzéseket kapunk életünk nagy eseményről, Attila kedves szavai most is jóérzéssel töltenek el. Olvasva Attila barátunk ismertetőjét újból egyetértettünk abban, hogy bár mi voltunk aznap az ifjú pár, de Attila nélkül csak egy napra lehettünk volna a főszereplők. Így viszont, hogy megörökítette életünk legboldogabb, legszebb és - Viktor szerint - legviccesebb pillanatait bármikor elővehetjük, nézegethetjük, lapozgathatjuk és továbbadhatjuk másoknak

Mint ahogy Attila tudósításában jelezte, valóban régi barátság köti férjemhez. Attila profizmusának köszönhetően mindenki, aki látta az esküvői képeinket, albumunkat és a slide-show-t mosolygott, nevetett s szinte velünk együtt újraélte azt a napot

Attila a jegyes fotózás időpontját nagyon rugalmasan kezelte. Igazából bármit kérhettünk tőle. Pedig Budapest és Debrecen távolsága miatt nem volt egyszerű összehozni a jegyes fotózást. Tényleg nem volt egyszerű. De sikerült, s nagyon jól éreztük magunkat. Mikor fotózkodtunk nem éreztük magunkat feszélyezve, s bár Attila ott volt, de nem mint zavaró, irányító, mindenképpen a saját elképzeléseihez ragaszkodó  fotós, hanem segítőszándékú, a pillanatokat türelmesen kiváró profi Fényképész.

Igazából egyikünk sem mondhatja, hogy nem kenyerünk a beszéd, de bármit mondanánk Attila kompetenciáját mindennél beszédesebben a munkái fejezik ki.

Attilát, barátunkat mindenkinek bátran ajánljuk, mint kiváló szakembert. Ha Őt választjátok, tényleg nem csalódtok, s egész életre szóló közös emlékeket kaptok lencséje végéről.

Köszönjük Attila!

Grácia és Viktor"




 

Anita és Zoli


"A fotózás. Még szinte most volt, de mégis annyi minden történt azóta, h picurit talán már elhalványult.

Teljes izgatottsággal készültünk mindketten a fotózásra, hiszen sem Zoli, sem én nem tartjuk magunkat fotogén emberkéknek. Bár szerintem az emberek többsége ezzel a mondattal indít... ezt Te tudhatod a legjobban, hány alkalommal hallottad már?!

Na a lényeg, h izgatottan vártuk, izgatottan készültünk - én különösen - de jó csapattal könnyű és jó együtt dolgozni. És itt a Csapat kifejezést értem egyrészt úgy, hogy a párommal jó Csapatot alkotunk, könnyen ment a dolog, mert egymásra figyeltünk, nevettünk és élveztük a fotózás minden percét, másrészt értem a jó Csapat fogalmát Erikára és Rád, hiszen azonnal megtaláltuk a közös hangot! Tudtad, h mire van szükségünk, h mit szeretnénk és ezt tökéletesen megvalósítottad.
Igazából nem is szeretném nagyon megkülönböztetni a két fotózást, hiszen mindkét alkalom érdekes volt, izgalmas és ami a legfontosabb mókás. Egyszerűen jól éreztük magunkat!

Ha újra kellene csinálni, újra Téged keresnélek meg! Szerintem ez mindent elmond.

A slide-show és a fotókönyv pedig igazi hab volt a tortán!!! Mindenki, természetesen köztük mi is, le volt nyűgözve!"

 



Csilla és Imi


"Kedves Attila és Erika!

Mint minden pár élete nagy napja előtt mi is borzasztóan izgultunk azon, hogy milyen formában és minőségben fogják számunkra megörökíteni a nagy eseményt. Nagyon örültünk, hogy megtaláltunk Téged és Erikát, hiszen a jegyes fotózás első fél órája után a bizalmunkba férkőzve el tudtátok érni, hogy megnyílva előttetek felszabadultan tudjunk mozogni és kifejezni érzéseinket.

Nagyon sok helyre eljutottunk a fotózás során, ahol többféle és újszerű perspektívából közelítetted meg a helyszíneket.

Nagyon örülünk annak, hogy mellettetek döntöttünk, hiszen mindamellett, hogy a fotózások alkalmával csodálatos képek születtek, a slide show felejthetetlen élményt jelentett nem csak nekünk, hanem a családunknak is. Büszkén mutattuk meg mindenkinek az általad, egyedileg készített fotóalbumot, mely mindenkit lenyűgözött! 

Köszönjük azt is, hogy végig velünk töltöttétek az esküvőnk napját, egészen a készülődéstől hajnalig, s lestétek, minden kínálkozó pillanat megörökítését. Olyan volt veletek dolgozni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Köszönjük, hogy segítettetek a készülődésben, Erika még ruhát is vart, sőt vérét adta a nagy nap sikeréért! 

Teljes szívből csak ajánlani tudunk Titeket!

Mi ismét benneteket választanánk!"

 



Timi és Walter

"Attila személyében nagyon profi, segítőkész és rugalmas esküvői fotóst ismertünk meg.

A kreatív fotózás során számunkra fontos helyeken készültek rólunk képek, az egésznek nagyon jó hangulata volt.
Később az esküvői ruhás fotózáson több helyszínen is készültek nagyon kreatív képek, melyeket azóta is sokszor előveszünk.

A különböző verziókban elkészült képekből profi honlapon tudtuk kiválogatni azokat, melyeket a legjobban tetszettek, majd nagyon rövid időn belül kézhez is kaptuk a képeket remek felbontásban és igényes, profi kidolgozással.

Mikor eljött az esküvő napja, Attila az összes eseményt nagyon precízen és a hangulatot nagyon jól visszaadva örökítette meg, a képeket pedig szintén rekord idő alatt megkaptuk kidolgozva - nem sokkal az esküvő után már küldhettünk is képeket a rokonoknak.
A képek mellé kapott fotókönyv is kifogástalan, köszönet a lelkiismeretes munkáért!"

 



Anita és Krisztián


V arázslatos mű-
A lkotás
S okszínű
S tílusos foglalkozás

A munkájában igényesség
T eljességre eltökéltség.
T ehetsége nem kétség,
I dilli múveiben megannyi szépség!
L egtutibb képek lesznekelhihetitek
A jánlom szívből mindenkinek!




 

 

Adatvédelmi nyilatkozat