VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Amit nem érdemes kihagynotok- a jegyes fotózás

A pillanat, melyben két lélek és test összeforr – a jegyes fotózás egy életre szóló élmény és emlék egyben!

Most biztosan azt sem tudod, hol áll a fejed, minek a tervezésébe, szervezésébe, előkészítésébe fogj. Nem szeretnél semmit sem az utolsó pillanatokra hagyni, ezért mindent alaposan kiszámolsz, átgondolsz, mérlegelsz, majd párod segítségével döntesz. A szervezkedés, előkészítés köztudottan női dolog, mert míg a nők élvezik az esküvői ügyintézést, s a legapróbb részletekre való odafigyelést, addig a vőlegények nem akarnak minden apró-cseprő dologba belefolyni. Van egy olyan része az esküvő körüli teendőknek, mely legfőképpen szórakozásnak, kikapcsolódásnak, feledhetetlen élménynek tekinthető. Ez a jegyes fotózás.

Az esküvői ceremóniának, a menyasszonyi ruhának és a lagzi helyszínének kiválasztása viszonylag kötött procedúrák, a jegyes fotózás viszont olyan lesz, amilyet ti megálmodtok. Olyan képek készülnek majd rólatok, amelyek láttán ötven év múlva könny borítja el szemeteket, s a hajdani idillikus pillanatok újranézése kellemes borzongással, édes melankóliával tölti majd meg szíveteket.

A jegyes fotózás nem csak arról szól, hogy ti, az ifjú pár kiöltözve pózoltok a kamerák előtt. A jegyes fotózás egy élmény, a boldogság, a szerelem megörökítése, melyhez a pár igényeinek, stílusának, életmódjának leginkább megfelelő, kellemes és szép helyszín dukál.

Miért szükséges igent mondanotok a jegyes fotózásra? Hogyan zajlik a fotózás?

Egy profi fotósnak minden esetben nagyon jó emberismerőnek és ötletesnek, kreatívnak kell lennie. Nem minden pár szereti, ha fotózzák, sokan a „nem vagyok fotogén”-véleménnyel elhessegetik az esküvői fotózás gondolatát, vagy egyszerűen feleslegesnek, időpocsékolásnak tartják. Ők azok, akiket művészetemmel és kitartásommal meggyőzök, hogy a jegyes fotózás nem csupán egy unalmas, felszínes procedúra, hanem egy maradandó élmény, egy örök emlék. A pár hétköznapi ruhában egymás szemébe néz, s újra meg újra tudatosul bennük: ők egymásért vannak, s ez már nem is lesz másként. Mindeközben az utókor, s maguk számára is örökkévalóvá teszik ezt a csodás pillanatot.

Az esküvői fotós felkeresését időben kell megtennetek. Jó esetben már hat vagy nyolc hónappal a ceremónia előtt érdemes kopogtatnod, s nem árt, ha tíz-tizenkét hónappal a Nagy Nap előtt már tájékozódtok. A tájékozódás során elsősorban a referenciamunkákat vegyétek górcső alá! Több éves szakmai tapasztalatom tükrében kijelenthetem, az esküvői fotózást csak tapasztalt és kreatív fotósra szabad bízni! A fotós nemcsak a masina mechanikus kattintgatását végzi el, hanem a párral közösen megrendezi, megálmodja a beállításokat, a pozitúrákat, kompozíciókat stb. Ehhez egy kezdő vagy hobbifotós csak felületesen ért! Nézz szét referenciamunkáim közt, s dönts a legjobban! Engedd, hogy élménnyé tegyem a jegyes fotózást!

Mire kell figyelni a jegyes fotózás előtt?

A jegyes fotózás szabadabb, könnyedebb, sablonoktól mentes esemény, és ami a legfontosabb: időkorlátokra nem kell figyelni. A fotózás hangulata lehet romantikus naplementés, lehet csónakázós, lehet egy templom romnál, bármi, amit szeretnétek! A jegyes fotózás általában a ceremónia előtt pár héttel vagy a Nagy Nap előtti délután zajlik. Hogy melyik napot választjátok, természetesen rajtatok áll. A ceremóniát megelőző napon történő fotózás azért lehet szerencsés, mert nincs rohanás és feszültség, viszont már esküvői hangulatban égtek, ugyanakkor az izgatott várakozást nagyon jól lehet oldani egy szuper civil ruhás jegyes fotózással.  Ami még a jegyes fotózás nagy előnye, hogy alkalmat ad részt venni a fotózás élményében, így az esküvői fotózás már szinte „rutinból” megy majd.

Ne feledd! Ilyen egyszer van az életedben! E pillanatokat nem tudod többé visszahozni, jegyben csak az esküvő előtt jártok, ezzel szemben életetek ezen korszakáról a rólatok készült gyönyörű fotók tanúskodnak majd! Bízd egy profira a jegyes fotózást, keress bizalommal, s együtt valami felülmúlhatatlant fogunk megálmodni és életre hívni! Kiváló felszerelés, elsőrangú szakmai háttér, stílusos képek – ne késlekedj tovább!

Adatvédelmi nyilatkozat