VASS ATTILA esküvői fotós "A HÁZASSÁG SZÉPSÉGE AZ, HOGY MEGÉLED AZ ÖRÖMÖT,
A BOLDOGSÁGOT ÉS A TELJESSÉGET AZÁLTAL,
HOGY MEGOSZTOD AZ ÉLETEDET EGY MÁSIK SZEMÉLLYEL."

Éjfél fotózás

Az éjfél misztikuma: torta és menyasszonytánc

Éjfélhez közeledve, a násznép egyre népesebb tábora kezd hangulatba jönni. Van aki ekkorra oldódik fel, van aki a felszolgált alkohol mennyiségétől válik "porondmesterré" . :) Akárhogy is, ez azaz időszak, amikor már mindenki "bulizós" hangulatban van. Nem kell ecseteljem, hogy azok a fotók is ekkor készülnek, amiket utólag megtekintve, "fültől fülig mosoly" költözik majd az arcotokra. Ezek a képek lehetnek az album igazi kincsei! Nagymama táncol (lehet "normális" kép sem készült róla az elmúlt 40 évben, nemhogy olyan, ahol táncol ...), barátnők, barátok végre megmozdultak és felálltak a székükről, egyszóval beindul az élet.

Az est ezen szakaszának fénypontja a torta vágás. Csodálatos és látványos esemény, én azonban - és itt jön megint a kreatívkodás részemről - nem csak az unásig fotózott torta tűzijátékot örökíteném meg. Egy szelet tortával félre vonulok, és "elművészkedem" vele. Kétséget kizáróan minden vendég kezében lesz egy szelet torta .. azaz a tortaszelet egy közismert tanúja lesz ennek a napnak. Mondjon hát néhány pillanatot számunkra is ... de az elkészült fotók segíitségével. Legyen ezen nap, ezen pillanat néma hírnöke.

A menyasszony tánc a másik fénypontja az esküvő ezen részének. A menyasszonytánc fotózása iszonyat nehéz. Nagyon kevés "jó menyasszonytánc képet" láttam életemben. Én azonban kidolgoztam egy kis csavar, amivel ezt a részt is remekül vissza lehet adni! A fotók hangulata, hatása, olyan lesz tőle, mintha ott lennétek a menyasszonytáncon ... évek múlva is .. ha a a fotókat nézegetitek. Ezt most itt nem írom le, de az első konzultáción meg fogom veletek osztani, amennyiben enyém lesz a megtiszteltetés, hogy életetek ezen kiemelt napját én örökíthetem meg!

Éjfél után a menyecske ruhában jelenik meg az ifjú pár. Jól érzitek, le fogok rátok csapni, hisz itt is készülök egy kis kreativitással. Tudom, ilyenkor már a pokolba fogtok kívánni, hiszen nehéz nap áll mögöttetek. De én akkor is véghez fogom vinni a tervem, mert ha majd az elkészült képeket nézegetitek, meg  fogjátok köszönni, hogy éjfél után is zaklattalak benneteket! Miről is van szó?

Félre vonulunk és csinálunk néhány, a kreatív fotózás jellegét visszaadó (az első témakör, tudod, a szertartás előtt) képet, speciális beállításokkal! Nyugalom, nem kell megrémülni, nem képzek belőletek modelleket! :) De van a tarsolyomban néhány olyan természetes jellegű beállítás, amivel szuper képeket készítünk, és utólag talán ezek fognak a legjobban tetszeni nektek! 

 

 

 

esküvői fotózás főkép
www.eskuvoifotozas-debrecen.hu
Adatvédelmi nyilatkozat